Filme Torrent RO Filme Torrent!
FILME RECOMANDATE
FILME TORRENT CU CLARITATE HD si SUBTITRARE IN LIMBA ROMANA
806
DOWN

Dod Sno 2 - DEAD SNOW - RED VS. DEAD (2014)

Zombii Nazisti s-au intors pentru a-si termina misiunea, dar eroul nostru nu este dispus sa moara asa de usor. El face rost de o arma la care nu se astepta nimeni si impreuna cu o asa numita "Echipa Zombie" incearca sa distruga armata nazista de la indeplinirea unei misiuni care pune in pericol intreaga omenire.

DURATA: 1 h, 36 min, 48 sec.

923
DOWN

BLOOD WINDOW (2014)

Doi tineri se hotarasc sa se mute singuri si cumpara o casa in afara orasului, pentru a scapa de aglomeratie, galagie si stres. Ei i-si invita prietenii la o petrecere pentru a inaugura casa care au cumparato. Insa nimeni nu stie ca mai este in vecinatate inca o casa care are o poveste de groaza, Oare povestile care se spun sunt adevarate? Ramane de vazut!

DURATA: 1 h, 22 min, 44 sec.

648
DOWN

OCULUS (2013)

O femeie încearcă să-şi scape fratele de la închisoare şi să-i dovedească nevinovăţia. El a fost acuzat şi condamnat pentru crimă, dar sora lui vrea să demonstreze că acea moarte a fost cauzată de un fenomen supranatural.

1128
DOWN

JOY RIDE 3 (2014)

Rusty Nail se intoarce pe sosele in cautare fiind, pentru a pedepsii nedreptatea in modul sau caracteristic. De aceasta data intalneste un grup de tineri care se indreptau catre asa zisul "Raliul Soselelor 1000" a caror calatorie, devine, intalnindu-l pe Rusty, un cosmar .

506
DOWN

THE EYE - GIN GWAI (2002)

Şi dacă reflexia pe care o vezi nu este a ta?

O tânără suferindă de cecitate primeşte un trasplant de cornee care, dacă operaţia decurge fără probleme, îi va reda vederea. Deşi tânăra începe să vadă, ea realizează curând că a primit mai mult decât şi-ar fi dorit: acum poatea vedea şi spiritele oamenilor morţi. Şi pentru că nu era deajuns, unele dintre fantome nu se arată deloc prietenoase. Misiunea tinerei devine deodată foarte clară: aflarea originii corneei pe care a primit-o şi descifrarea vieţii fostului proprietar.

890
DOWN

PARANORMAL ACTIVITY: THE MARKED ONE (2014)

După ce este "însemnat", Jesse începe să fie vizitat de forţe întunecate, misterioase. Familia şi prietenii lui încearcă totul pentru a-l salva pe Jesse.

603
DOWN

APARTMENT 1303 *@* APARTAMENTUL 1303 (2007)

Apartamentul 1303 ascunde un secret teribil-orcine il ocupa se sinucide, aruncandu-se de la balcon (de la etajul al 13-lea). Este vorba mai mereu de tinere femei,t oate fara un motiv intemeiat. In acest apartament, Mariko si-a pierdut sora, iar dupa inmormantare incepe sa simta anumite prezente.I ncepand sa investigheze, descopera tragicele intamplari petrecute intre acei pereti. Aceste descoperiri apar o data cu terificante viziuni si adevaruri ingrozitoare...

682
DOWN

WOLF CREEK 2 (2013)

Povestea se intampla undeva in Australia, pe o sosea pe marginea careia nu gasesti nimic pe o distanta de 1200 km. Un maniac, oamoara fiecare turist american, pana aproape ca i-si gaseste nasul. 

662
DOWN

THE HUMAN RACE (2013)

Poster The Best Offer

Veronica, dintr-o dată se trezește într-o cursă de maraton ireală și înfricoșătoare. Regulile sunt simple: casa, închisoarea și școala sunt locuri sigure, iar dacă nu urmezi săgețile, dacă nu stai în zona marcată, dacă ai rămas un tur în urmă, dacă calci iarba și dacă nu concurezi… vei muri. Mulți vor începe, dar numai unul poate trece linia de sosire în viață.

451
DOWN

BUCK WILD (2012)

Poster The Best Offer

Patru prieteni se hotarasc saplece intr-o excursie pentru o vanatoare. Numai ca lucrurile iau o intorsatura neplacuta si comica, toti din jurul lor se transforma intr-un fel de zombie comici. O comedie horror care merita urmarita cu prietenii.

1 2 3 ... 21 22 »
Autentificare
Radio Hot Style
Dale ' Lui BOZzO
Cauta un Film
Facebook
Discutii Libere
 
300

NU MAI CERETI FILME PE CHAT DEOARECE NU LE VA LUA NIMENI IN SEAMA.

CERERILE PENTRU FILME SE FAC >>>AICI<<<

Parteneri
Creaţi un site GRATIS | Șablonul a fost tradus de catre: Dozovik/a>