Filme Torrent RO Filme Torrent!
FILME RECOMANDATE
FILME TORRENT CU CLARITATE HD si SUBTITRARE IN LIMBA ROMANA
584
DOWN

GOAL OF THE DEAD (2014)

.

DURATA : 2 h, 1 min, 2 sec.

613
DOWN

THE MUMMY RESURRECTED (2014)

Un grup de arheologi descopera o piramida de mult pierduta in desertul egiptean. Ei sunt siguri ca piramida detine multe secrete stravechi si foarte multe obiecte valoroase. Insa nu stiu ce ii asteapta.

DURATA : 1 h, 22 min, 2 sec.

517
DOWN

AT THE DEVIL'S DOOR (2014)

Leigh este un agent imobiliar ambitios. Cand i se cere sa vada o proprietate cu trecut sumbru, Leigh intalneste o tanara, fiica instrainata a celor care vor sa scape de casa. Cand Leigh intervine incercand sa o ajute, se trezeste stapanita de o forta malefica. Pana si sora ei Vera, o artista, este prinsa in acesta problema. Oare vor reusii Vera si Leigh sa scape de aceasta forta malefica?

DURATA : 1 h, 33 min, 2 sec.

623
DOWN

A HAUNTED HOUSE 2 (2014)

După ce în urma unui accident auto rămâne fără prietena sa posedată Kisha, Malcom (Wayans), o întâlneşte şi se îndrăgosteşte de Megan, mamă singură a doi copii. Malcom se mută în noua sa casă, alături de noua sa familie, însă începe să observe evenimente paranormale bizare ce au loc în jurul casei şi al copiilor. Pentru a complica şi mai mult lucrurile, spiritul Kishei apare peste drum şi nu este nimic mai rău decât a-i pune coarne unei foste iubite demon.

DURATA : 1 h, 08 min, 40 sec.

1096
DOWN

Dod Sno 2 - DEAD SNOW - RED VS. DEAD (2014)

Zombii Nazisti s-au intors pentru a-si termina misiunea, dar eroul nostru nu este dispus sa moara asa de usor. El face rost de o arma la care nu se astepta nimeni si impreuna cu o asa numita "Echipa Zombie" incearca sa distruga armata nazista de la indeplinirea unei misiuni care pune in pericol intreaga omenire.

DURATA: 1 h, 36 min, 48 sec.

1143
DOWN

BLOOD WINDOW (2014)

Doi tineri se hotarasc sa se mute singuri si cumpara o casa in afara orasului, pentru a scapa de aglomeratie, galagie si stres. Ei i-si invita prietenii la o petrecere pentru a inaugura casa care au cumparato. Insa nimeni nu stie ca mai este in vecinatate inca o casa care are o poveste de groaza, Oare povestile care se spun sunt adevarate? Ramane de vazut!

DURATA: 1 h, 22 min, 44 sec.

745
DOWN

OCULUS (2013)

O femeie încearcă să-şi scape fratele de la închisoare şi să-i dovedească nevinovăţia. El a fost acuzat şi condamnat pentru crimă, dar sora lui vrea să demonstreze că acea moarte a fost cauzată de un fenomen supranatural.

1307
DOWN

JOY RIDE 3 (2014)

Rusty Nail se intoarce pe sosele in cautare fiind, pentru a pedepsii nedreptatea in modul sau caracteristic. De aceasta data intalneste un grup de tineri care se indreptau catre asa zisul "Raliul Soselelor 1000" a caror calatorie, devine, intalnindu-l pe Rusty, un cosmar .

571
DOWN

THE EYE - GIN GWAI (2002)

Şi dacă reflexia pe care o vezi nu este a ta?

O tânără suferindă de cecitate primeşte un trasplant de cornee care, dacă operaţia decurge fără probleme, îi va reda vederea. Deşi tânăra începe să vadă, ea realizează curând că a primit mai mult decât şi-ar fi dorit: acum poatea vedea şi spiritele oamenilor morţi. Şi pentru că nu era deajuns, unele dintre fantome nu se arată deloc prietenoase. Misiunea tinerei devine deodată foarte clară: aflarea originii corneei pe care a primit-o şi descifrarea vieţii fostului proprietar.

993
DOWN

PARANORMAL ACTIVITY: THE MARKED ONE (2014)

După ce este "însemnat", Jesse începe să fie vizitat de forţe întunecate, misterioase. Familia şi prietenii lui încearcă totul pentru a-l salva pe Jesse.

1 2 3 ... 21 22 »
Autentificare
Asculta muzica!
█ Radio Hot Style (Dance)
█ Radio Bandit (Dance)
█ Radio HIT FM (Manele)
█ Radio 1 (Manele)
█ Radio Tequila (Hip-Hop) +18
█ Radio Traditional (Hip-Hop) +18
█ Radio Lautaru (Populara)
█ Radio Intens (Lautareasca)
Dale ' Lui BOZzO
Cauta un Film
Facebook
Discutii Libere
 
300

NU MAI CERETI FILME PE CHAT DEOARECE NU LE VA LUA NIMENI IN SEAMA.

CERERILE PENTRU FILME SE FAC >>>AICI<<<

Parteneri