Filme Torrent RO Filme Torrent!
FILME RECOMANDATE
FILME TORRENT CU CLARITATE HD si SUBTITRARE IN LIMBA ROMANA
202
DOWN

THE QUIET ONES (2014)

Un profesor de fizică de la universitate formează o echipă care să creeze un poltergeist. El vrea să înţeleagă şi să stăpânească energia negativă pe care o produce mintea tulburată a unei tinere foarte nefericite.

DURATA : 1 h, 38 min, 12 sec.

461
DOWN

7500 (2014)

Pasagerii de la bordul unui avion ce zbura peste Oceanul Pacific se confruntă cu o forţă nevăzută, supranaturală.

DURATA : 1 h, 19 min, 49 sec.

414
DOWN

DARK RELIC (2010) MISIUNE BLESTEMATA

Pamantul Sfant, anul 1099. Sfarsitul primei cruciade. In timpul unei cruciade, un grup de cavaleri crestini descopera in Ierusalim o relicva sfanta, o bucata din crucea Mantuitorului, si vor s-o duca la Roma. Pentru a-si indeplini misiunea, cruciatii trebuie sa accepte ajutorul unor musulmani, inamicii lor pe campul de lupta si sa treaca peste prapastia religioasa care-i despartea. Pe masura ce se indepartau de Orasul Sfant, relicva se dovedeste a fi blestemata. Treptat, in urma unor atacuri de provenienta demonica, numarul cavalerilor se micsoreaza.

DURATA : 1 h, 23 min, 25 sec.

970
DOWN

GOAL OF THE DEAD (2014)

.

DURATA : 2 h, 1 min, 2 sec.

926
DOWN

THE MUMMY RESURRECTED (2014)

Un grup de arheologi descopera o piramida de mult pierduta in desertul egiptean. Ei sunt siguri ca piramida detine multe secrete stravechi si foarte multe obiecte valoroase. Insa nu stiu ce ii asteapta.

DURATA : 1 h, 22 min, 2 sec.

763
DOWN

AT THE DEVIL'S DOOR (2014)

Leigh este un agent imobiliar ambitios. Cand i se cere sa vada o proprietate cu trecut sumbru, Leigh intalneste o tanara, fiica instrainata a celor care vor sa scape de casa. Cand Leigh intervine incercand sa o ajute, se trezeste stapanita de o forta malefica. Pana si sora ei Vera, o artista, este prinsa in acesta problema. Oare vor reusii Vera si Leigh sa scape de aceasta forta malefica?

DURATA : 1 h, 33 min, 2 sec.

802
DOWN

A HAUNTED HOUSE 2 (2014)

După ce în urma unui accident auto rămâne fără prietena sa posedată Kisha, Malcom (Wayans), o întâlneşte şi se îndrăgosteşte de Megan, mamă singură a doi copii. Malcom se mută în noua sa casă, alături de noua sa familie, însă începe să observe evenimente paranormale bizare ce au loc în jurul casei şi al copiilor. Pentru a complica şi mai mult lucrurile, spiritul Kishei apare peste drum şi nu este nimic mai rău decât a-i pune coarne unei foste iubite demon.

DURATA : 1 h, 08 min, 40 sec.

1195
DOWN

Dod Sno 2 - DEAD SNOW - RED VS. DEAD (2014)

Zombii Nazisti s-au intors pentru a-si termina misiunea, dar eroul nostru nu este dispus sa moara asa de usor. El face rost de o arma la care nu se astepta nimeni si impreuna cu o asa numita "Echipa Zombie" incearca sa distruga armata nazista de la indeplinirea unei misiuni care pune in pericol intreaga omenire.

DURATA: 1 h, 36 min, 48 sec.

1259
DOWN

BLOOD WINDOW (2014)

Doi tineri se hotarasc sa se mute singuri si cumpara o casa in afara orasului, pentru a scapa de aglomeratie, galagie si stres. Ei i-si invita prietenii la o petrecere pentru a inaugura casa care au cumparato. Insa nimeni nu stie ca mai este in vecinatate inca o casa care are o poveste de groaza, Oare povestile care se spun sunt adevarate? Ramane de vazut!

DURATA: 1 h, 22 min, 44 sec.

782
DOWN

OCULUS (2013)

O femeie încearcă să-şi scape fratele de la închisoare şi să-i dovedească nevinovăţia. El a fost acuzat şi condamnat pentru crimă, dar sora lui vrea să demonstreze că acea moarte a fost cauzată de un fenomen supranatural.

1 2 3 ... 21 22 »
Autentificare
Asculta muzica!
Dale ' Lui BOZzO
Cauta un Film
Facebook
Discutii Libere
 
300

NU MAI CERETI FILME PE CHAT DEOARECE NU LE VA LUA NIMENI IN SEAMA.

CERERILE PENTRU FILME SE FAC >>>AICI<<<

Parteneri
Creaţi un site GRATIS | Șablonul a fost tradus de catre: Dozovik/a>