Bine aþi venit, Vizitator Înregistrare RSS
Acasă » Articole » Groaza

Intrări în categorie: 273
Intrări afişate: 1-10
Pagini: 1 2 3 ... 27 28 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · filmul · Vizualizări
Headless 2015


Headless 2015
 

Headless online subtitrat este despre un criminal mascat care este afectat de sindrofie inexorabila de crimă, canibalism și necrofilie. Dar, când trecutul său torturat vine înapoi să-l bântuie, el plonjează la adâncimi mai mari de nebunie și depravare.

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 26.04.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 3998 ~ Comentarii: 0

The Invitation 2015


The Invitation 2015
 

The Invitation film online – În timp ce participa la o cina la care a fost invitat de fosta sa sotie, un bărbat crede că fosta sa soție și noul ei soț au intenții sinistre pentru oaspeții lor. Will și Eden si-au pierdut fiul lor cu ani în urmă. Tragedia le-a afectat relația lor, până la punctul in care Eden a dispărut de peste noapte. Într-o zi, Eden se întoarce în oraș; Ea sa recăsătorit și pare schimbata oarecum, făcând o prezență tulburătoare și chiar de nerecunoscut de Will.

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 10.04.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 1631 ~ Comentarii: 0

Stake Land 2010


Stake Land 2010
 

Stake Land online subtitrat se petrece intr-un viitor apropiat, America de Nord este o țară anarhică după o apocalipsă cu vampirii. Adolescentul Martin se pregătește să călătorească împreună cu părinții atunci când sunt atacați de un vampir. Martin este salvat de un străin Misterios după ucid vampirul, se indreapta spre nord, spre New Eden. De-a lungul călătoriei lor prin țară distrusă, trebuie să lupte nu numai împotriva vampirilor, dar si cu o frăție periculoasă a membrilor religioși fanatici.

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 09.04.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 1949 ~ Comentarii: 0

Baskin 2015


Baskin 2015
 

Baskin film online hd gratis este despre o echipă de polițiști nesuspiciosi trece printr-un chepeng în iad, când se împiedică de o Liturghie neagră într-o clădire abandonată. O echipă de polițiști răspunde la un apel de urgență pentru back-up la o clădire veche, dar atributile lor devine rapid un coșmar atunci când întrerup un ritual diabolic.

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 09.04.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 4101 ~ Comentarii: 0

Curve 2015


Curve 2015
 

O tânără atragatoare pe cale să se căsătorească conduce mașina pe un drum pustiu în mod deliberat încercând să fugă de un autostopist fermecător, care defapt este un animal de pradă. Atunci când planul ei nu merge, ea devine captiva si rastoarna masina intr-o rapa, bineinteles atacatorul scapa iar ea ramane blocata in masina din care va trebuie sa faca orice este posibil sa scape dar sa lupte si împotriva psihopatului bolnav in acest film online horror

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 28.03.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 2387 ~ Comentarii: 0

10 Cloverfield Lane 2016


10 Cloverfield Lane 2016
 

10 Cloverfield Lane film online gratis incepe după un accident de mașină, o femeie se trezeste într-un adăpost cu doi bărbați, care pretind că lumea exterioară este afectată de un atac chimic pe scară largă. În urma unui accident de mașină, Michelle (Mary Elizabeth Winstead) se trezește în adăpostul antiatomic al unui om nebun (John Goodman) , care pretinde că a salvato de la epava accidentului. De asemenea, el o informează că un atac chimic a devastat zona înconjurătoare, făcând lumea exterioară nelocuit. Emmet (John Gallagher Jr.), care abia a aparut în adăpost, confirmă aceaste.

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 28.03.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 1278 ~ Comentarii: 0

Lake Eerie 2016


Lake Eerie 2016
 

este despre o văduvă tânără și se mută într-o casă veche de pe lacul Erie pentru a recupera din pierderea bruscă a soțului ei; cu toate acestea, ea descoperă în curând un secret întunecat și că ea nu este singura.

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 25.03.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 1533 ~ Comentarii: 0

Half Light – Penumbra 2006


Half Light – Penumbra 2006
 

Rachel Carlson (Demi Moore) este o scriitoare americancă de succes care locuieşte în Londra împreună cu băiatul ei în vârstă de cinci ani, Thomas (Balawi), şi cel de-al doilea ei soţ, Brian (Cusick), un editor de carte ce n-a reuşit, însă, să îşi publice nicio lucrare personală. Mama lui fiind prea ocpată cu lucrul la carte şi nu are timp să se joace cu el, Thomas se duce pe afară să se joace la un canal din apropiere unde se îneacă accidental şi moare, devastând-o pe Rachel. Câteva luni mai târziu, Rachel încă se învinovăţeşte de moartea copilului ei şi nu doar că nu-şi mai poate finaliza cartea, dar se află la doar o semnătură distanţă de-a pune capăt mariajului cu soţul ei. Într-un efort disperat de-a termina acea carte şi a găsi o pace emoţională, Rachel se mută într-o cabană izolată de pe coasta Scoţiei. Cu toate acestea, pacea nu este deloc ceea ce găseşte acolo, ba din contră.

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 25.03.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 1078 ~ Comentarii: 0

Dawn of the Dead (2004)


Dawn of the Dead (2004)
 

Cum a inceput, unde a inceput, de ce a inceput, nimeni nu stie. Indiferent ce s-a intamplat sau cum a inceput, peste noapte lumea a devenit un cosmar de dimensiuni uriase. Omenirea a fost lovita de o necunoscuta si letala boala. Populatia moare pe capete dar mortii nu raman morti ci se transforma in zombie. Morti vii umbla urland si incercand sa-i decimeze pe ultimii supravietuitori. Hrana lor este carnea oamenilor vii si sangele lor. Dupa ce scapa dintr-o terifianta experienta ce se petrece in propria ei casa, Ana Clark (Sarah Polley) se alatura unui mic grup de supravietuitori. Din grup fac parte un politist vesnic banuitor pe nume Keneth (Ving Rhames), Michael – un comerciant de electronice iresponsabil (Jake Weber), un dur al strazii (Mekhi Phifer) si sotia lui insarcinata. Acest mic grup se refugiaza in sediul unui Mall abandonat aflat la marginea orasului.

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 09.03.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 1019 ~ Comentarii: 0

The Devil’s Rejects 2005


The Devil’s Rejects 2005
 

este continuarea unui film horror si incepe dupa luni bune, atunci cand politia statului Texas ajunge in locul in care se afla familia Firefly, cea care este banuita de mai multe crime si disparitii.

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 09.03.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 1420 ~ Comentarii: 0