Groaza - Filme Torrent! - Filme Torrent RO


Download Filme Torrent la o claritate HD cu Subtitrare in Limba Romana
Acasa » Filme Torrent!
~ LIKE and SHARE ~
~ PUTINA MUZICA ~
~ CATEGORII ~ GENURI ~
3D
Romanesti
Dublate RO
Pachete
----------
Actiune
Animatie
Aventuri
Biografic
Comedie
Crima
Documentare
Dragoste
Drama
Erotic
Familie
Fantastic
Groaza
Western
Istoric
Mister
Muzical
Razboi
Romantic
Scurtmetraj
SF
Sport
Thriller
~ CAUTA UN FILM ~
~ CHAT - DISCUTII LIBERE ~
 
300
~ PARTENERI ~
~ STATISTICI ~ ~

Total Filme de Acest Gen: 228 Pagini: 1 2 3 ... 22 23 »

Sortează după: Data · Denumire · Comentarii · Vizualizări
ANNABELLE (2014)


Înainte de Trăind printre demoni a fost Annabelle. V-a îngrozit de-a dreptul în "Trăind printre demoni", însă abia acum începe totul pentru Annabelle. Capabilă de cele mai crunte acte de cruzime, păpuşa Annabelle este închisă într-un muzeu ocult din Connecticut, unde primeşte doar vizita preotului, care o binecuvantează de două ori pe lună.

John Form a găsit cadoul perfect pentru soţia sa însărcinată, Mia, o frumoasă păpuşă de colecţie, îmbrăcată într-o rochie de mireasă de un alb imaculat. Însă Mia nu va fi încântată pentru prea mult timp de papuşa sa, Annabelle.

Într-o îngrozitoare noapte casa cuplului este invadată de un grup de satanişti, care îi atacă violent, lăsând în urmă nu doar râuri de sânge şi teroare. Sataniştii au invocat o entitate atât de malefică încât nimic din ceea ce au făcut ei nu se compară cu faptele sinistre de care e capabil spiritul blestemat întruchipat acum de... Annabelle.

DURATA : 1 h, 38 min, 45 sec.

   

Adaugat de: BOZzO ~ Data adaugarii: 16.12.2014 ~ Categorie Groaza ~ Accesări: 89 ~ Comentarii: 0

As Above, So Below (2014) Precum în iad, aşa şi pe pământ


Pe sub străzile Parisului se întind kilometri întregi de catacombe unde își găsesc odihna eternă prea multe suflete ca să mai poată fi numărate. O echipă de exploratori se aventurează într-un labirint secret al oaselor și descoperă secretul existenței acestui oraș al morților.

PRECUM ÎN IAD, AȘA ȘI PE PĂMÂNT este o călătorie în lumea terorii și a nebuniei, o explorare a profunzimilor sufletului omenesc care scoate la suprafață adevărul de care ne temem cu toții: demonii personali sunt întotdeauna pregătiți să se întoarcă pentru a ne bântui.

DURATA : 1 h, 33 min, 08 sec.

   

Adaugat de: BOZzO ~ Data adaugarii: 16.12.2014 ~ Categorie Groaza ~ Accesări: 85 ~ Comentarii: 0

THE MUMMY TRILOGY


Nisipurile se vor răscoli. Cerurile se vor deschide. Puterea se va dezlănţui. Legenda o cunoaşteţi. Aventura trebuie sa v-o imaginaţi. Pregatiţi-vă! Fiţi atenţi! Păziţi-vă! Descoperiţi secretul! Dezvăluiţi legenda! Eliberaţi puterea! Moartea începe să-şi arate colţii.

DURATA TOTALA : 6 h, 5 min, 26 sec.

   

Adaugat de: BOZzO ~ Data adaugarii: 25.11.2014 ~ Categorie Pachete ~ Accesări: 829 ~ Comentarii: 0

WRONG TURN 6 - LAST RESORT (2014) CALE ÎNTOARSĂ 6


 O mostenire misterioasa venita pe neasteptate ii aduce pe Danny si prietenii sai in Hobb Spring, o locatie uitata de lume aflata in adancimea dealurilor West Virginia. Insa ei nu stiu ca acolo traieste si faimoasa familie de ucigasi si canibali. Problemele abea incep sa apara dupa ce se credeau norocosi si fericiti. Ramane de vazut daca vor supravietuii sau nu.

DURATA : 1 h, 30 min, 30 sec.

ONLINE: DA

   

Adaugat de: BOZzO ~ Data adaugarii: 13.11.2014 ~ Categorie Groaza ~ Accesări: 1783 ~ Comentarii: 2

THE PACT II (2014)


Cand agentul FBI, Kevin Deckey desemnat pentru a incheia cazul recent decedatului Iuda Killer apare la usa lui Jane, cu o veste ingrozitoare, despre un imitator al criminalului Iuda in cartierul ei. In timpul investigatiei, Dickey ii arata lui June, o imagine cu o victima a criminalului, iar ea este uimita sa vada ca este aceiasi femeie care este ucisa cu brutalitate in cosmarurile ei. O serie de fantome paranormale incep sa-i chinuie viata. Acum nu numai ca ea vedea victimele dar victimele care ea le vede se pun in rolul criminalului. June se sperie si crede ca spiritul lui Iuda Killer este creatia unui plan mare, in care ea are un rol mare. Indiferent de rezultat , adevarul va fii infricosator, cineva sau ceva este determinat sa distruga tot.

DURATA : 1 h, 35 min, 57 sec.

Adaugat de: BOZzO ~ Data adaugarii: 23.10.2014 ~ Categorie Groaza ~ Accesări: 1396 ~ Comentarii: 0

THE PURGE - ANARHY (2014) NOAPTEA JUDECATII - ANARHIA


Sequelul succesului de casă din 2013 porneşte de la aceeaşi premisă şi explorează evenimente petrecute în unica noapte din an când, timp de 12 ore, orice crimă rămâne nepedepsită. În centrul atenţiei este un bărbat (Frank Grillo) hotărât să profite de Noaptea judecăţii pentru a răzbuna moartea fiului său. El va ajunge să ajute mai multe persoane să supravieţuiască acestei nopţi când totul este permis.

DURATA : 1 h, 43 min, 34 sec.

Adaugat de: BOZzO ~ Data adaugarii: 23.10.2014 ~ Categorie Actiune ~ Accesări: 1622 ~ Comentarii: 1

LEPRECHAUN - ORIGINS (2014)


Scris de Harris Wilkinson si regizat de Zach Lipovsky, "Leprechaun: Origins" este un film de groaza. Cu rucsacul in spate prin peisajul luxuriant irlandez, două cupluri de tineri încrezători descopera secretele terifiante ale unui oraș. Ben (Dunbar), Sophie (Bennet), David (Fletcher) și Jeni (Roxburgh) descopera rapid ca terenul idilic nu este ceea ce pare a fi atunci cand locuitorii orașului oferă excursioniștilor o cabană veche de la marginea pădurii. Curând, prietenii vor descoperi că una din legendele din Irlanda cele mai faimoase, este de fapt o realitate terifiantă.

DURATA : 1 h, 30 min, 12 sec.

Adaugat de: BOZzO ~ Data adaugarii: 15.10.2014 ~ Categorie Groaza ~ Accesări: 1589 ~ Comentarii: 0

GALLOWS HILL (2014)


După pierderea soției sale, David Reynolds (Peter Facinelli) decide să plece cu familia într-o excursie în satul natal al defunctei, în Columbia. În timpul călătoriei se-ntâmplă un accident de mașină și refugiul familiei este într-un han retras. Acolo descoperă o tânără misterioasă, Ana Maria, închisă într-o celulă ai cărei pereți erau pictați cu simboluri criptice. Șocați și îngrijorați pentru tratamentul aplicat Anei, ei observă că era posedată de un duh rău venit din vechime.Ce este mai rău, este faptul că spiritul malefic poate trece de la o persoană la alta, creând o dinamică greu de controlat, aducătoare de rău în rândul familiei care odată era unită și iubitoare. Acum, David trebuie să găsească o cale de a bloca spiritul malefic, pentru binele familiei, înainte de a fi distrusă…

DURATA : 1 h, 27 min, 25 sec.

Adaugat de: BOZzO ~ Data adaugarii: 15.10.2014 ~ Categorie Groaza ~ Accesări: 1587 ~ Comentarii: 0

SHARKNADO 2: THE SECOND ONE (2014)


Dupa ce aproape ca a trecut peste intamplarea din Los Angeles, Fin si April merg catre New York pentru ca el sa se intalneasca cu sora si cumnatul lui iar April sa prezinte lansarea unei carti despre Sharknado 1. Insa innainte ca avionul sa aterizeze se trezsesc atacati din nou de rechini. Oare de data asta vor mai scapa teferi?

DURATA : 1 h, 25 min, 57 sec.

Adaugat de: BOZzO ~ Data adaugarii: 09.10.2014 ~ Categorie Groaza ~ Accesări: 1203 ~ Comentarii: 2

THE QUIET ONES (2014)


Un profesor de fizică de la universitate formează o echipă care să creeze un poltergeist. El vrea să înţeleagă şi să stăpânească energia negativă pe care o produce mintea tulburată a unei tinere foarte nefericite.

DURATA : 1 h, 38 min, 12 sec.

Adaugat de: BOZzO ~ Data adaugarii: 27.09.2014 ~ Categorie Groaza ~ Accesări: 821 ~ Comentarii: 0

Design bY' Dozovik 2014 *** Creaţi un site GRATIS *** WwW.BOZzO.Ucoz.Com