Groaza - Filme Torrent! - Filme Torrent RO
div id="wrap">

Bine aþi venit, Vizitator Înregistrare RSS
Acasă » Articole » Groaza

Intrări în categorie: 256
Intrări afişate: 1-10
Pagini: 1 2 3 ... 25 26 »

Sortează după: Data · Denumire · Rating · filmul · Vizualizări
JeruZalem 201


JeruZalem 201
 

Sarah urmează să îşi petreacă vacanţa de vară la Tel Aviv împreună cu cea mai bună prietenă a sa Rachel. Sarah încă plânge moartea bruscă a fratelui său şi speră că această excursie o va ajuta să îşi mai revină puţin. În avion cele două în întâlnesc pe arheologul Kevin care le convinge să meargă cu el la Ierusalim, nu la Tel Aviv. Localnicul Omar urmează să fie ghidul lor prin oraş. Aflaţi în oraş, Omar le explică faptul că locuinţa pe lângă care tocmai au trecut este de fapt un azil pentru cei care suferă de “sindromul Ierusalim”, provocat de conflictele religioase. La scurt timp, Pământul se deschide, începe Apocalipsa Biblică. Demonii încep să îi infecteze pe oameni, îi transformă în creaturi ucigaşe.

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 09.02.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 53 ~ Comentarii: 0

The Abandoned (2015)


The Abandoned (2015)
 

Streak este disperată, dacă nu îşi va găsi în cel mai scurt timp un loc de muncă, va pierde custodia fiicei sale. Când i se oferă şansa de a lucra ca paznic de noapte, acceptă fără ezitare. Odată ajunsă la locul de muncă, Streak îl cunoaşte pe colegul său Cooper care nu este tocmai încântat de faptul că va lucra cu o femeie. Cooper va rămâne în camera de monitorizare în timp ce Streak va patrula prin clădire, odată la patru ore. La scurt timp, Streak începe să aibă indoilei cu privire la sănătatea sa mentală în timp ce rătăceşte prin clădire. Streak este nevoită să îşi înfrunte demonii interiori pentru a-i elimina pe cei exteriori care îi pun viaţa în pericol.

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 07.02.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 43 ~ Comentarii: 0

Train 2008


Train 2008
 

În Europa de Est, un grup de atleţi de liceu americani se îmbarcă fără să-şi dea seama într-un tren care va deveni o adevărată cursă letală. Studenţii participă la un campionat de wrestling, iar grupul este format din Todd (Derek Magyer) şi prietena lui Alex (Thora Birch), Sheldon (Kavan Reece), Claire (Gloria Votsis) şi tânărul antrenor secund, Willy (Gideon Emery). După un meci greu, ei se strecoară din camera de hotel pentru a merge la un club de noapte. Cu toate acestea, ei se întorc prea târziu pentru a prinde trenul de Odessa. Antrenorul Harris (Todd Jenson) a rămas în urmă pentru a-i aştepta. La gară, o femeie pe nume Dr. Velislava (Koina Ruseva) îl abordează şi explică faptul că biletele de tren sunt cumpărate în mod normal după ce se îmbarcă. Antrenorul şi membrii echipei i se alătură în tren. Doi lucrători din tren le iau paşapoartele şi mai apoi le dau foc

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 30.01.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 103 ~ Comentarii: 0

The Veil (2016)


The Veil (2016)
 

Dupa 25 de ani de la o sinucidere in masa a membrilor unei secte cvasi-religioase condusa de charismaticul Jill Jacobs, singurul supravietuitor, Sarah accepta cu ezitare sa reviziteze casa/biserica izolata unde s-au petrecut aceste evenimente tragice, ea fiind insotita de catre o echipa de filmare ce se ocupa de realizarea documentarelor condusa de Maggie (Jessica Alba).

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 26.01.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 176 ~ Comentarii: 0

Martyrs (2015)


Martyrs (2015)
 

O fetita scapa din captivitate si in ziua urmatoare cand vine politia la locul cu pricina nu se descopera nimic. Peste o luna, fetita pe nume Lucy se afla intr-un orfelinat si se imprieteneste cu Anna. Insa Lucy continua sa aiba cosmaruri si sa vada monstri. Politistii o interogheaza pe Anna pentru a incerca sa afle daca nu cumva Lucy i-a spus ei ceva ce a omis sa le spuna lor. Cele doua devin foarte apropiate, iar zece ani mai tarziu pornesc pe drumul razbunari

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 25.01.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 128 ~ Comentarii: 0

June (2015)


June (2015)
 

June este diferită de restul fetiţelor în vârstă de nouă ani. Este o orfană ce ascunde un secret teribil. În momentul în care June se supără, în jurul său încep să se petreacă lucruri rele, fenomene supranaturale. June a locuit în casa mai multor familii adoptive însă, într-un final, a lăsat toate casele acestora distruse din cauza puterilor sale. Însă, de data aceasta, totul va fi diferit. June a fost luată de o nouă familie adoptivă şi îi place cu adevărat pe noii săi părinţi. Pentru a se proteja pe ea însăşi şi pe noii săi părinţi, June va fi nevoită să îşi înfrunte forţa ce zace în ea de atâta vreme

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 23.01.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 172 ~ Comentarii: 0

Intruders 2016


Intruders 2016
 

Tanara studenta Rose Halshford se muta impreuna cu tatăl ei într-o casă veche. Când Rose descoperă că locatarul anterior a dispărut, lăsând în urmă bunurile sale, ea isi suspecteaza vecinii ca știu mai mult decât au lăsat sa se vada. Când Rose aude zgomote ciudate provenind din interiorul casei, nimeni, nici măcar tatăl ei nu o ia in serios, insistând că totul este în imaginatia ei. Suspiciunile lui Rose cresc si începe să se teamă că ea ar putea fi următoarea victimă

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 17.01.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 217 ~ Comentarii: 0

Anguish (2015)


Anguish (2015)
 

Tess este o fata adolescenta ce a fost diagnosticata cu tulburarea de identitate, insa aceasta pare sa nu fie cea mai mare problema pentru ea in cele din urma. Lucy, o alta fata adolescenta care se afla in acelasi oras cu ea si are aceeasi varsta, o intalneste pe Tess intr-un mod in care foarte putini oameni pot intelege si de obicei interpreteaza gresit.

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 12.01.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 246 ~ Comentarii: 0

Sweet Home (2015)


Sweet Home (2015)
 

Alicia este o tanara agenta imobiliara care da peste un vechi complex de apartamente in care planuieste o intalnire romantica secreta impreuna cu iubitul ei Simon. Insa ceea ce nu cunosc ei este faptul ca proprietarul a pus niste asasini sa ucida chiriasii ramasi. Atunci cand Alicia si Simon ii prind in timp ce executa misiunea, ei trebuie sa fuga, sa se ascunda si sa lupte pentru propriile vieti.

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 11.01.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 191 ~ Comentarii: 0

He Never Died (2015)


He Never Died (2015)
 

Jack este intr-un impas. Comportamentul sau depresiv si antisocial i-au redus existenta doar la somn si privit la televizor. Vazand rasa umana ca putin mai mult decat carne cu puls, Jack nu are niciun chef sa se apropie de cineva. Pentru el nu exista niciun interes de-a se imprieteni cu cineva pe care l-ar putea manca sau trai mai mult decat el cu cateva milenii. Situatia se schimba atunci cand trecutul sau incepe sa-l bantuie.

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 10.01.2016 ~ Categorie Groaza ~ Downloaduri: 251 ~ Comentarii: 0

1-10 11-20 21-30 ... 241-250 251-256