Bine aþi venit, Vizitator Înregistrare RSS
Acasă » Articole » SF

Intrări în categorie: 145
Intrări afişate: 61-70
Pagini: « 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 14 15 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · filmul · Vizualizări
CLOUD ATLAS (2012)


Poster Cloud Atlas

Unul din cele mai aşteptate filme ale finalului lui 2012 este ATLASUL NORILOR, rezultat al muncii de echipă a reputaţilor cineaşti Lana Wachowski, Tom Tykwer şi Andy Wachowski.  O dramă intensă şi impresionantă, ATLASUL NORILOR explorează impactul consecinţelor pe care le au asupra oamenilor acţiunile lor, de-a lungul trecutului, prezentului şi viitorului.

Povestea urmăreşte evoluţia unui suflet care se transformă de-a lungul câtorva secole dintr-un ucigaş într-un erou, modelându-se prin acţiune, mister, dramă şi romantism. O singură faptă bună reverberează pentru a provoca o revoluţie la sute de ani distanţă în viitor.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 09.01.2013 ~ Categorie Drama ~ Downloaduri: 1905 ~ Comentarii: 0

DREDD : ULTIMA JUDECATA (2012)


Poster Dredd Teritoriul Americii în viitor este un deşert nesfârşit. Pe Coasta de Est, începând din Boston şi pânâ în Washington DC se întinde Mega City One, o metropolă imensă, dominată de violenţă, unde locuiesc peste 400 de milioane de oameni, într-o teamă perpetuă.

Singurii care încearcă să facă ordine în acest haos urban sunt cei supranumiţi Judecătorii. Aceştia reprezintă întregul sistem: oameni ai legii, juraţi, judecători şi călăi. Cel mai bun dintre Judecători este Dredd, căruia Judecătorul suprem îi dă o misiune. El trebuie să testeze un Judecător începător, pe Cassandra Anderson, care are puteri telepatice. Totul trebuie să fie de fapt ca o zi de instrucţie.

Judecătorii sunt în drum spre locul unde a avut loc o crimă, în Peach Trees, un zgârie nori de 200 de etaje condus de clanul mafiot al  lui Ma-Ma. Atunci când cei doi Judecători încearcă să-i aresteze pe oamenii lui Ma-Ma, aceasta ordonă închiderea clădirii si Judecătorii se găsesc prinşi într-o capcană a terorii, cu mafioţii pe urmele lor. Totul se transformă acum într-o luptă pentru supravieţuire


Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 02.01.2013 ~ Categorie Actiune ~ Downloaduri: 3386 ~ Comentarii: 1

BRANDED (2012)


Poster Branded Branded este un SF scris si regizat de Jamie Bradshaw si Aleksandr Dulerayn. Amplasat intr-un viitor distopic, unde branduri corporatiste au creat o populatie deziluzionata, efortul unui singur om, pentru a afla adevarul din spatele conspiratiei va duce la o lupta epica impotriva unor forte ascunse care controleaza lumea.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 29.12.2012 ~ Categorie SF ~ Downloaduri: 1566 ~ Comentarii: 1

METEOR MAN (1993)


Poster The Meteor Man
Jefferson Reed este un profesor de liceu, manierat si temperat, din Washington. Acesta abia acum si-a descoperit coloana vertebrala si afla ca este mai puternica decat otelul! Jefferson ar prefera sa fuga decat sa stea si sa se bata, asta pana cand este lovit de catre un meteorit verde straniu, meteorit care ii daruieste acestuia abilitati supra-omenesti. Iar atunci cand o gasca, condusa de catre un distribuitor de droguri foarte puternic, incepe sa- terorizeze familia acestuia si pe vecinii lor, Jefferson nu are de ales, decat sa-si fabrice propriul costum de super-erou, sa-l probeze si sa mearga sa lupte in acest razboi, cu ajutorul puterilor pe care le are si de a face tot posibilul pentru a-si salva cartierul. Daca va reusi Jefferson acest lucru sau nu, veti afla doar urmarind acest film.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 21.12.2012 ~ Categorie Comedie ~ Downloaduri: 1608 ~ Comentarii: 0

SAFETY NOT GUARANTEED (2012)


Poster Safety Not Guaranteed

Darius Britt lucrează ca stagiară la o revistă cu sediul în Seattle. Ea locuiește cu tatăl ei văduv. Unul dintre redactorii revistei, Jeff Schwensen, îi propune să investigheze autorul unui anunț din ziar, care caută pe cineva să călătorească înapoi în timp. Ideea lui Jeff este aprobată de către șefa lui, Bridget. Jeff îi alege pe Darius și pe Arnau, un student la biologie venit la revistă să-și adauge experiență în CV. Ei pleacă în misiune să găsească autorul anunţului. Jeff le dezvăluie mai târziu, un motiv pentru care a ales această misiune: descoperirea dragostei pierdute.
Darius descoperă că persoana din spatele anunțului este Kenneth Calloway, angajat la un magazin alimentar local. Jeff ratează î
ncercarea de a intra în contac cu Kenneth şi misiunea îi revine lui Darius. Darius reuşeşte să-l facă pe Kenneth să o angajeze în  misiunea sa. În timp ce Kenneth este paranoic și consideră că "agenții secreți" îi urmăresc fiecare mișcare, Darius îi câștigă încrederea. Kenneth îi explică că misiunea lui este de a merge înapoi în anul 2001, pentru a preveni moartea prietenei lui Belinda, care a fost ucisă într-un accident de mașină.
Între timp, Jeff o reîntâlnește pe Liz, iubita lui din anii adolescenţei. El îi cere să se mute la Seattle cu el, dar ea consideră că acest lucru este doar o altă aventură pentru Jeff, aşa că-l refuză.

Jeff află de la Bridget că Belinda este încă în viață și că maşina a fost condusă de Kenneth, dar nimeni nu a fost rănit.
Darius se întoarce la Kenneth să-l întrebe despre Belinda. Kenneth susține că dacă Belinda este în viață atunci maşina timpului a lucrat. Jeff îi avertizează că agenții guvernamentali sunt în apropiere. Kenneth intră în panică și fuge în pădure. Darius îl urmează și îl găsește pe Kenneth pe o barca cu mașina timpului. Darius îşi cere scuze pentru că a mințit și îi spune tot. Kenneth îi spune lui Darius că misiunea s-a schimbat, spunând că acum el vrea să se întoarcă pentru ea. Kenneth activeaza masina timpului și barca dispare.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 20.12.2012 ~ Categorie Comedie ~ Downloaduri: 1472 ~ Comentarii: 0

RESIDENT EVIL: RETRIBUTION (2012)


Poster Resident Evil: Retribution

T-virusul creat de Umbrella Corporation continuă să facă ravagii pe Terra, transformând populaţia globului în legiuni de strigoi care ucid tot ce mişcă. Ultima şi singura speranţă a speciei umane, Alice (Milla Jovovich) se trezeşte la viaţă in interiorul buncărului impenetrabil unde Umbrella Corporation îşi desfăşoară sinistrele experimente.  În încercarea extrem de riscantă de a evada  din acest complex vast, utilat cu inaltă tehnologie, Alice beneficiază de ajutorul unei echipe de comando de elită, împreună cu care îşi croieşte cu greu drumul printre ruinele oraşelor Tokyo, New York, Moscova şi Washington, D.C. Pe drum ea va avea o serie întreagă de revelaţii stupefiante, care îi vor schimba fostele convingeri şi perspectiva asupra lucrurilor. Cu ajutorul unor noi aliaţi dar şi a unor prieteni mai vechi, Alice îşi regăseşte motivaţia de a lupta pentru supravieţuirea unei lumi care devenise ostilă şi se îndrepta spre prăpastie. Numărătoarea inversă incepuse.

Alături de Milla Jovovich îi vom revedea pe Michelle Rodriguez (Resident Evil, Avatar), Kevin Durand (Robin Hood, "Lost”), Sienna Guillory (Resident Evil: Apocalypse, Resident Evil: Afterlife), Shawn Roberts (Resident Evil: Afterlife), Aryana Engineer (Orphan), Colin Salmon (Resident Evil), Johann Urb (2012), ca şi pe Boris Kodjoe (Resident Evil: Afterlife) şi Li Bingbing (Snowflower and the Secret Fan).

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 13.12.2012 ~ Categorie Actiune ~ Downloaduri: 2740 ~ Comentarii: 2

THE WATCH (2012)


Poster The Watch

Glenview, Ohio – Statele Unite – Planeta Pământ.    În această enclavă aparent liniştită şi oază de siguranţă, Evan Bob, Franklin şi Jamarcus hotărăsc să-şi unească forţele pentru a-şi proteja comunitatea si se bucură de toate avantajele de „paznici” … beau bere, pierd vremea şi îşi fac de cap, ca băieţii.

Faceţi cunoştinţă cu Paza cartierului: Evan (Ben Stiller), bărbatul cu spirit civic, Bob (Vince Vaughn), familistul iubitor de distracţii, Franklin (Jonah Hill), cel dur şi imprevizibil, şi Jamarcus (Richard Ayoade), proaspătul divorţat în căutarea iubirii.

În rolul celor patru membri ai „pazei”, Levy şi regizorul Akiva Schaffer (o forţă creatoare din spatele câtorva filme scurte renumite din seria „Saturday Night Live”) au fost distribuiţi trei actori de comedie celebri şi un tânăr talent: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill si un tanar talent, Richard Ayoade.

Singurele lucruri mai periculoase decât ameninţarea la adresa cetăţenilor oneşti din suburbia Glenview sunt cei patru bărbaţi care s-au reunit pentru a-i salva.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 09.12.2012 ~ Categorie Comedie ~ Downloaduri: 1590 ~ Comentarii: 2

HOLY MOTORS (2012)


Poster Holy Motors

O zi din viaţa Domnului Oscar, un personaj misterios care sare de la un rol la altul precum un hitman de la o lovitură la alta: cînd asasin, cînd mare industriaş, bancher, cerşetoare, monstru, tată de familie etc. În fiecare rol plonjează cu toată fiinţa sa, acompaniat doar de Celine, şoferiţa limuzinei sale luxoase devenite acum casă, birou, studio de machiaj. Dar care este adevărata sa casă, adevărata viaţă, familie? Şi unde sînt camerele de filmat, "Sfintele motoare"?

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 09.12.2012 ~ Categorie Drama ~ Downloaduri: 758 ~ Comentarii: 0

BATMAN collection


Poster Brave Aceasta colectie a lui Batman a fost adaugata la cererea voastra!

Alte explicatii nu mai avem de adaugat deoarece este imposibil sa nu stiti sau sa va reamintiti filmele cu Batman!

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 28.11.2012 ~ Categorie Pachete ~ Downloaduri: 1457 ~ Comentarii: 0

HALO 4: FORWARD UNTO DAWN


Poster Halo 4: Forward Unto DawnIn 2525 omenirea a inceput sa colonizeze spatiul. Iar planeta este invadata de o rasa extrateresta necunoscuta, iar un grup de cadeti incearca sa salveze planeta. In acest echipaj se afla Thomas Laskey, care are indoieli asupra abilitatilor sale. Laskey si colegii săi de echipa sunt salvati de catre John-117, unul dintre super soldatii Spartan-II ai UNSC's. Iar John trebuie sa il inspire pe Laskey pentru a-si recapata increderea in sine si pentru a salva omenirea de un inamic foarte puternic

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 27.11.2012 ~ Categorie SF ~ Downloaduri: 1999 ~ Comentarii: 0