Bine aþi venit, Vizitator Înregistrare RSS
Acasă » Articole » Sport

Intrări în categorie: 20
Intrări afişate: 11-20
Pagini: « 1 2

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · filmul · Vizualizări
KILL 'EM ALL (2012)


Poster Kill 'em All

Filmul este unul ce se numea in anii '80 - "film cu bătăi". Un film simplu despre niste asasini care sunt adunaţi împreună şi puşi să se lupte între ei pănă la exterminare. Unii reuşesc să scape din încăperea unde erau închişi împotriva voinţei lor şi, se luptă cu gărzile "Bossului" depăşindu-le pănă ajung la utimul nivel. Aici îl vor intalni pe Bossul insuşi. filmul are o poveste mult prea simplă. Nu îl recomand decât celor care se dau în vânt după "bătăi" sub orice formă.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 13.01.2013 ~ Categorie Actiune ~ Downloaduri: 3405 ~ Comentarii: 1

UNDISPUTED (TRILOGY)


Poster Undisputed  

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 02.12.2012 ~ Categorie Pachete ~ Downloaduri: 3463 ~ Comentarii: 3

THE FRONTIER BOYS (2011)


Poster The Frontier BoysPovestea a patru baieti, starurile echipei de baschet a liceului Charlevoix, neinvinsi pe teren si nedespartiti in afara lui, care datorita unei intamplari se vad pusi in situatia de a lupta pentru propria lor viata si prietenie.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 11.04.2012 ~ Categorie Actiune ~ Downloaduri: 2176 ~ Comentarii: 4

SEVEN DAYS IN UTOPIA (2011)


Poster Seven Days in Utopia Filmul urmăreşte povestea lui Luke Chisolm, un talentat jucător de golf, care îşi doreşte să ajungă în liga de profesionişti. Când prima lui mare încercare se dovedeşte a fi un dezastru public, Luke scapă de presiunea jocului şi se trezeşte pe neaşteptate reţinut în Utopia, Texas, casa excentricului fermier Johnny Crawford. Modul profund al lui Johhny de a privi viaţa îl forţează pe Luke să se îndoiască nu numai de alegerile din trecut, dar şi de direcţia viitorului său.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 02.02.2012 ~ Categorie Drama ~ Downloaduri: 1068 ~ Comentarii: 0

MONEYBALL - ARTA DE A INVINGE (2011)


Poster MoneyballFilmul este inspirat dintr-o poveste adevarată - aceea a fostului jucător de baseball Billy Beane (interpretat de Brad Pitt) - care, nereuşind să fie cel mai bun pe teren conform propriei ştachete, renunţă şi devine manager al echipei Oakland Athletics. Însă în campionatul din 2002, Billy se confruntă cu o situaţie foarte problematică: cei mai buni jucători părăsesc echipa, atraşi de salariile oferite de marile cluburi. Jucătorii care rămân sunt nevoiţi să se mulţumească cu o treime din salariu.

Dar Billy este ambiţios şi hotărât să câştige campionatul. Pentru a-şi completa echipa, el apelează la Peter Brand (interpretat de Jonah Hill), un tânăr economist isteţ, educat la Yale. Împreună, ei aplică o metodă total neconvenţională în lumea baseball-ului: formarea unei echipe cu ajutorul statisticii şi a calculatorului. Astfel, ei descoperă jucători extrem de talentaţi, dar care fuseseră ignoraţi sau respinşi de alte cluburi pe motiv că nu mai sunt foarte tineri, că au un caracter dificil sau că au fost accidentaţi pe teren. Demersurile lui Billy şi Peter contrariază şi irită pe toată lumea - începând cu "vechea gardă" a baseball-ului şi terminând cu mass-media şi fanii echipei. Însă, în cele din urmă, experimentul va fi încununat de succes şi va revoluţiona acest sport.

Columbia Pictures prezintă Moneyball / Arta de a învinge, o producţie Scott Rudin / Michael De Luca / Rachael Horovitz, în regia lui Bennett Miller. Scenariul este realizat de Steven Zaillian şi Aaron Sorkin, după romanul lui Michael Lewis. Producătorii filmului sunt Michael De Luca, Rachael Horovitz şi Brad Pitt, iar producători executivi Scott Rudin, Andrew Karsch, Sidney Kimmel şi Mark Bakshi. Imaginea este semnată de Wally Pfister, scenografia de Jess Gonchor, iar montajul de Christopher Tellefsen. Costumele sunt create de Kasia Walicka Maimone, iar coloana sonoră este compusă de Mychael Danna.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 28.12.2011 ~ Categorie Biografic ~ Downloaduri: 1676 ~ Comentarii: 0

BLUE CRUSH 2 (2011) BRRip XviD


Poster Blue Crush 2Bântuita de amintirea mamei decedate, Dana (Sasha Jackson) lasă în urmă Malibu şi se îndreaptă spre Africa de Sud unde îndeplineste visul mamei sale de a face surfing in Jefferys Bay.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 02.09.2011 ~ Categorie Drama ~ Downloaduri: 1506 ~ Comentarii: 0

NEWER BACK DOWN 2 ► NU DA INAPOI 2 (2011)


Poster Never Back DownJake Tyler (Sean Faris) s-a mutat de curand in Orlando (Florida) cu familia lui. Starul echipei de fotbal a liceului din orasul natal este acum doar un "outsider" cu o reputatie de scandalagiu. La invitatia colegei sale Baja (Amber Heard), Jake se hotaraste sa mearga la o petrecere la care este trezeste, fara voia lui, in mijlocul unei lupte cu Ryan McDonald (Cam Gigandet). Atunci cand este umilit si invins in lupta, un coleg decide sa ii povesteasca despre Artele Martiale Combinate (Mixed Martial Arts - MMA) si il prezinta mentorului sau, Jean Roqua (Djimon Hounsou). Jake intelege imediat ca MMA nu este o simpla lupta de strada, ci mai degraba o forma de arta, pe care isi doreste sa o stapaneasca. Un film care ne reaminteste ca toti avem propria lupta de dus, Nu da inapoi vine pe marile ecrane din Romania pe 18 aprilie.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 31.08.2011 ~ Categorie Actiune ~ Downloaduri: 5968 ~ Comentarii: 3

SOUL SURFER (2011) 1080 BRRip H.246 AAC



Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 30.07.2011 ~ Categorie Actiune ~ Downloaduri: 2329 ~ Comentarii: 0

THE KARATE KID ► KARATE KID (2010)


Poster The Karate KidÎn producţia Columbia Pictures, Karate Kid, puştiul de 12 ani Dre Parker (Jaden Smith) ar fi putut deveni cel mai simpatizat băiat din Detroit, dar din cauza mamei sale (Taraji P. Henson) care este detaşată cu serviciul, cei doi trebuie să plece în China. La început, Dre îşi face cu greu prieteni, dar reuşeşte totuşi să înfiripe o relaţie cu Mei Ying – simpatia e reciprocă între cei doi colegi de clasă – până când diferenţele culturale îşi spun cuvântul, iar prietenia celor doi devine imposibilă. Mai mult, Dre reuşeşte să-şi atragă antipatia lui Cheng, bătăuşul clasei. Dre nu ştie prea bine karate, iar aici, în patria kung fu, Cheng va reuşi să-l pună cu uşurinţă la pământ. Simţindu-se singur într-o ţară străină, Dre nu are niciun prieten pe care să se bazeze, cu excepţia omului de srviciu, Mr. Han (Jackie Chan). Discretul maestru kung fu, Mr. Han, începe să-l antreneze pe Dre, construind astfel o prietenie ce va izbuti să-l învingă pe Cheng la un campionat de kung fu. În timp ce Han îl învaţă pe Dre că arta kung fu nu constă numai în pumni şi tehnici de apărare, ci mai mult în maturitate şi calm, Dre îşi dă seama că scopul lui în viaţă va fi să-i pună la respect pe cei violenţi.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 23.02.2011 ~ Categorie Actiune ~ Downloaduri: 2288 ~ Comentarii: 0

LEGENDARY (2010).Dvdrip.Xvid


Poster LegendaryCal Chetley este un adolescent timid şi nesociabil în vârstă de 15 ani, care locuieşte în localitatea Sallisaw din Oklahoma împreună cu mama lui, Sharon. Cal este încă afectat de moartea tatălui său într-un tragic accident de maşină petrecut cu 10 ani în urmă şi de plecarea de acasă a fratelui mai mare pe nume Mike, un fost campion de lupte la fel ca şi tatăl lor. Deşi este lipsit de calităţi atletice native şi este mai degrabă înclinat spre studiu decât spre sport, din dorinţa de a-şi reuni familia destrămată, Cal Chetley se înscrie în echipa de lupte a liceului, sperând în secret să fie antrenat de către fratele lui, Mike. Încurajat în permanenţă de misteriosul Harry Newman, poreclit Red, tânărul singuratic, introvertit şi firav, dobândeşte încredere în forţele proprii, îşi dezvoltă o personalitate puternică prin practicarea acestui sport care le-a adus celebritatea tatălui şi fratelui său şi contribuie la reconsolidarea relaţiilor ruinate din familieCal Chetley este un adolescent timid şi nesociabil în vârstă de 15 ani, care locuieşte în localitatea Sallisaw din Oklahoma împreună cu mama lui, Sharon. Cal este încă afectat de moartea tatălui său într-un tragic accident de maşină petrecut cu 10 ani în urmă şi de plecarea de acasă a fratelui mai mare pe nume Mike, un fost campion de lupte la fel ca şi tatăl lor. Deşi este lipsit de calităţi atletice native şi este mai degrabă înclinat spre studiu decât spre sport, din dorinţa de a-şi reuni familia destrămată, Cal Chetley se înscrie în echipa de lupte a liceului, sperând în secret să fie antrenat de către fratele lui, Mike. Încurajat în permanenţă de misteriosul Harry Newman, poreclit Red, tânărul singuratic, introvertit şi firav, dobândeşte încredere în forţele proprii, îşi dezvoltă o personalitate puternică prin practicarea acestui sport care le-a adus celebritatea tatălui şi fratelui său şi contribuie la reconsolidarea relaţiilor ruinate din familie

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 17.10.2010 ~ Categorie Drama ~ Downloaduri: 2511 ~ Comentarii: 0

1-10 11-20