Bine aþi venit, Vizitator Înregistrare RSS
Acasă » Articole » Sport

Intrări în categorie: 20
Intrări afişate: 1-10
Pagini: 1 2 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · filmul · Vizualizări
The Program (2015)


The Program (2015)
 

Un jurnalist pe teme sportive din Irlanda devine convins de faptul ca marele campion la ciclism Lance Armstrong a trisat pentru a obtine performantele remarcabile din Tour de France, acestea fiindu-i alimentate de folosirea unor substante interzise. Cu aceasta convingere pe care o are, jurnalistul isi face scop principal din gasirea dovezilor care sa ajute la demascarea lui Armstrong.

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 27.01.2016 ~ Categorie Biografic ~ Downloaduri: 914 ~ Comentarii: 0

I Am Ali (2014)


I Am Ali (2014)
 

Arhivele personale ale lui Mohamed Ali ne prezintă viaţa şi cariera fulgurantă a legendarului boxeur american. Interviuri şi mărturii ale membrilor familiei, ale apropiaţilor şi ale adversarilor completează portretul multiplului campion mondial la categoria grea. Documentarul prezintă mărturiile lui Mohamed Ali Jr, Maryum Ali, Rahaman Ali, Jim Brown, George Foreman, Carl Fischer şi Marvis Frazier. Cu toţii oferă detalii inedite despre Ali pe care l-au întâlnit la un moment dat în parcursul lor sportiv sau în viaţa privată. Mohamed Ali a avut un cuvânt de spus şi în ceea ce priveşte apărarea drepturilor omului

Adaugat de:mihai26 ~ Data adaugarii: 29.12.2015 ~ Categorie Biografic ~ Downloaduri: 884 ~ Comentarii: 0

LA PETITE REINE (2014)


Julie Arseneau (Laurence Leboeuf), este o vedeta în lumea ciclismului,aceasta se afla la numai două curse distanță pentru a câștiga Cupa Mondială.Acest lucru reprezintă punctul culminant al anilor ei de efort.Julie iubește lumina reflectoarelor și este susținută și încurajată să facă acest lucru, dar când doctorul ei o denunță că se dopa de la vârsta de 14 ani, ea reușește să mușamalizeze totul pentru un moment, dar oare asta este soluția?

DURATA : 1 h, 48 min, 36 sec.

   

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 11.12.2014 ~ Categorie Biografic ~ Downloaduri: 1902 ~ Comentarii: 0

MARY KOM (2014)


Filmul incepe cu o gravida, Mary Kom (Priyanka Chopa), care sufera de dureri din cauza muncii sale, boxul. Un film biografic despre viata lui Mary Kom o fosta luptatoare de box.

DURATA : 2 h, 1 min, 8 sec.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 27.10.2014 ~ Categorie Biografic ~ Downloaduri: 2064 ~ Comentarii: 0

A FIGHTING MAN (2014)


 

DURATA : 1 h, 28 min, 15 sec.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 08.10.2014 ~ Categorie Drama ~ Downloaduri: 2077 ~ Comentarii: 0

GRUDGE MATCH - FACETI PARIURILE (2013)


Poster Grudge Match

În Grudge Match: Faceţi pariurile, Stallone şi De Niro sunt doi pugilişti veterani a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de graniţa sportului. În anii de glorie, niciunul dintre ei nu a reuşit să-şi dovedească supremaţia în faţa celuilalt. În anul 1983, chiar înainte de meciul dicisiv, Sharp (Sylvester Stalone) şi-a anunţat retragerea fără a da o explicaţie. Acum, la 30 de ani de la nefericitul eveniment care le-a distrus cariera, un promotor de box le face o ofertă de nerefuzat: să ducă lupta la final odată pentru totdeauna.

Însă lupta lor începe înainte de a intra în ring, chiar din prima clipă în care se reîntâlnesc. Situaţiile hilare şi replicile amuzante dintre cei doi transformă viitorul meci într-un eveniment extrem de mediatizat. Important rămâne totuşi ca ei să supravieţuiască antrenamentului dur şi să ajungă în ring.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 14.02.2014 ~ Categorie Comedie ~ Downloaduri: 2139 ~ Comentarii: 0

RUSH : RIVALITATE SI ADRENALINA (2013)


Poster Rush

Acţiunea filmului Rush: Rivalitate şi Adrenalină  are loc în epoca de aur a curselor Formula 1 şi relatează povestea adevărată a doi dintre cei mai cunoscuţi piloţi din această competiţie, rivali: James Hunt versus Niki Lauda, dar şi lupta dintre echipele lor, McLaren şi Ferrari.

Filmul urmăreşte vieţile celor doi, iubirile lor, dar şi extraordinarul sezon de Formula 1 din 1976, în timpul căruia ambii şoferi au fost dispuşi să rişte totul pentru a fi campioni în sportul care nu permite erori: dacă faci chiar şi cea mai mică greşeală, îţi pierzi viaţa.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 03.02.2014 ~ Categorie Actiune ~ Downloaduri: 2369 ~ Comentarii: 0

ICE PRINCESS (2005) Dublat in Limba Romana


Poster Ice Princess Casey Carlyle (Michelle Trachtenberg) este o tânără deşteaptă, dar cu probleme de adaptare. Prinsă între visul de a deveni patinatoare şi dorinţa mamei ei (Joan Cusack) de a o vedea la Harvard, Casey speră să ajungă într-o zi precum Nikki, Tiffany şi Gen, trei patinatoare talentate, care concurează în campionatul american.

Dar, când Casey are şansa de a se antrena cu Gen şi antrenoarea ei, care îi este de fapt şi mamă (Kim Catrall), ea trebuie să-i distrugă visele mamei sale pentru a şi le urma pe ale ei. Cu singurul ajutor venit din partea fratelui lui Gen, Casey acceptă provocarea vieţii, în încercarea de a deveni campioană şi o adevarată "Prinţesă a Gheţii".

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 03.11.2013 ~ Categorie Dublate RO ~ Downloaduri: 7737 ~ Comentarii: 1

COUNTERPUNCH (2013)


Poster CounterpunchBazat pe o poveste adevarata. Un boxer tanar, Emilio, din partea gresita a liniilor cu vise mari de a câștiga campionatul box "Manusile de Aur, se află la o "rascruce de drumuri după ce a fost închis. El lupta pe drumul lui si el devine o a doua șansă la titlul de campion. El se lipta in ring pentru acel titlu luand s impartind pumni si picioare.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 11.03.2013 ~ Categorie Sport ~ Downloaduri: 2555 ~ Comentarii: 1

CHASING MAVERICKS (2012)


Poster Chasing Mavericks

"Chasing Mavericks" se inspiră din tragica şi reala poveste a campionului mondial de surfing Jay Moriarty, care şi-a câştigat reputaţia de surfer neînfricat la vârsta de 16 ani, atunci când prestaţia lui din Half Moon Bay a apărut pe coperta revistei Surfer, dar care s-a înecat în iunie 2001, cu o zi înainte să împlinească 23 de ani, în staţiunea Lohifushi Island din Maldive

Chiulind de la şcoală pentru a-i privi cu invidie pe surferii locali, liceanul originar din Santa Cruz visa să devină o legendă a acestui sport acvatic şi să ajungă pe crestele valurilor cu o înălţime de 18 metri din nordul Californiei, aşa-numitele Mavericks, pe care mulţi le considerau doar un mit.

Jay Moriarty a reuşit să-l convingă pe surferul Rick "Frosty” Hesson să-l ia sub aripa lui ocrotitoare şi să-l înveţe trucurile acestei profesii periculoase şi incitante, uimindu-şi mentorul prin perseverenţa, tenacitatea, disciplina şi talentul de care dădea dovadă. Odată cu trecerea timpului, între Rick şi Jay s-a format o legătură afectivă puternică, primul devenind un fel de tată-surogat pentru cel de-al doilea, aşa cum îi amintea uneori soţia sa Brenda. Încurajat de mama lui Christy şi de iubita lui Kim, Jay s-a antrenat cu mai multă seriozitate decât un sportiv profesionist şi şi-a urmat visul până la capăt, intrând în istoria acestui sport.

Adaugat de:BOZzO ~ Data adaugarii: 11.03.2013 ~ Categorie Drama ~ Downloaduri: 1299 ~ Comentarii: 0

1-10 11-20